WEES TROTS OP JEZELF

EN ONTDEK WAT JIJ KUNT!

ONTDEK JEZELF!

MET PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Als coach help ik je graag om goed naar jezelf te kijken. Ontdek je eigen talenten. Leer zien wat je kunt, waar je goed in bent en waar je energie van krijgt.

Ik ben je sherpa op je bergtocht, maar je draagt je eigen bagage. Ik ga met je mee op reis, jouw persoonlijke zoektocht, en houd je af en toe de spiegel voor. Zo wordt je je bewust van eigen mogelijkheden en de blokkades waar je mee worstelt. Samen creëren we de ruimte die nodig is om verder te komen.

Kijk in de spiegel. Je bent je eigen concurrent!

Ik weet niet wat ik wil

Pieker je te veel en kun je hier niet mee stoppen? Belemmert dit je in je functioneren en in je contact met anderen?

Waar worstel je mee of loop je tegenaan?

Ik zit vast in mijn denken

Zit je te veel in je hoofd vast? Overdenk je alles en durf je daardoor geen stappen te zetten?

Ik zit vast in verwachtingen van anderen

Zit je in een onmogelijke situatie waarbij je niet voldoet aan verwachtingen van ouders, vrienden of de maatschappij?

Ik kan niet naar mijn gevoel luisteren

Weet je niet wat je blij maakt en kun je daardoor je eigen hart niet volgen? Heb je het gevoel dat je iets mist?

Wat kun je bereiken?

Wat is jouw ware kleur? Durf eerlijk naar jezelf te kijken en dit niet door anderen te laten bepalen. Ik help je ruimte en rust te scheppen om goed te kunnen reflecteren op jezelf en de volgende stap te kunnen nemen. Zo vind je de helderheid om nieuwe stappen te zetten. Met mijn coaching help ik je om weer mogelijkheden te zien. Vanuit een helikopterview kan je weer zien waar je staat en zo zelf bepalen waar je naartoe wilt.

MEER OVER HET TRAJECT

Samen met jou maak ik een plan dat past bij wat jij wilt bereiken. Gemiddeld duurt een traject voor persoonlijke ontwikkeling 6 tot 10 sessies. Afhankelijk van jouw vraag stel ik samen met je vast hoe vaak we afspreken. Dit kan 1 keer per week zijn of 1 keer per twee weken of 1 keer in de maand. Wat jij wilt.

Aan ieder coachingstraject gaat een gratis intakegesprek vooraf waarin we vrijblijvend onderzoeken of er een klik is tussen ons en ik de persoon ben die jou verder kan helpen.