Skip to main content
Sharpening Talent | Loopbaanontwikkeling

maak stappen in je carrière

geloof in jezelf

Sharpening Talent | Loopbaan ontwikkeling Sharpening Talent | Loopbaan ontwikkeling

Maak stappen in je carrière

geloof in jezelf

Blijf in beweging

Loopbaanontwikkeling


Weet waar je nu bent en waar je naartoe wilt. Doorbreek je angst en durf eerlijk te zijn naar jezelf. Ontdek hoe je zelf keuzes kunt maken en leer om voor jezelf te kiezen.

Jij kunt zelf bepalen wat nodig is om verder te komen en dit vervolgens ook uit te voeren. Iedereen heeft talent en als je durft verder te kijken, kun je leren om je talent echt in te zetten en te ontplooien.

Zie wie je bent en ontdek waar je echt goed in bent!

Loopbaan ontwikkeling

Waar worstel je mee of loop je tegenaan?

Ik weet niet goed wat ik wil

Heeft je omgeving jou altijd verteld wat je wel of niet kan? Twijfel je waar jouw talent ligt? Mis je het contact met jezelf om te kijken wat je nu eigenlijk echt wil doen?

Ik zit niet op mijn plek met het werk dat ik doe

Ga je iedere dag braaf naar je werk, maar weet je van binnenuit dat dit niet is wat je echt wilt? Mis je het geluk om echt blij te zijn met wat je doet en ben je op zoek naar meer? Heb geen flauw idee hoe je hieruit komt?

Ik wil mijzelf (eindelijk weer) terug vinden (na een persoonlijke crisis of burn-out)

Voel je dat je de controle kwijt raakt? Dat je de macht over het werk verliest en het werk jouw leven beheerst? Wil je weer plezier in je werk hebben en hier zelf controle over houden?

Ik durf geen stappen te nemen in mijn loopbaan

Heb je het gevoel dat je iets mist of dat je meer uit jezelf kan halen? Dat je nog niet op de plek bent waar je zou willen zijn? Merk je dat je een excuus verzint om je dromen uit te stellen?

Ik vraag teveel van mijzelf

Zit je nog aan het begin van je loopbaan en wordt er teveel van je gevraagd? Merk je dat werk teveel energie kost en twijfel je hoelang je dit nog volhoudt? Wil je een burn-out voorkomen?

Wat kan je bereiken?


Met plezier naar je werk en je toekomst kijken. Dat is het doel. Ik wil je helpen om verschillende mogelijkheden te zien en te verkennen. Zorgen dat je weer leert durven om jezelf voldoende te gunnen en indien nodig ook een carière-switch te maken. Je leert om anders met situaties om te gaan en zo jouw werk beter uit te kunnen voeren, zoals dat bij jou past. Al snel merk je dat je makkelijker dingen kan loslaten en nieuwe mogelijkheden leert ontdekken.

Ik help je om dieper te gaan dan alleen de behoefte om iets te veranderen of analyseren. We kijken samen waar het mis is gegaan, wat zit er onder of staat er in de weg. Welke bagage is de oorzaak voor jouw loopbaan vraagstuk. Welke ruimte heb jij nodig om een situatie te herkennen en tijdig in te grijpen.

Ik geef je tools en inzicht om ook in de toekomst naar je eigen situatie te kunnen kijken en wanneer nodig (op tijd) in te grijpen.


 

Meer over het traject


Samen met jou maak ik een plan dat past bij wat jij wilt bereiken. Gemiddeld duurt een traject voor loopbaan ontwikkeling 6 tot 10 sessies. De sessies kosten €75,- per uur voor particulieren of €100,- per uur als je het via je werkgever doet.

Afhankelijk van jouw vraag stel ik samen met je vast hoe vaak we afspreken. Of dit nu 1 keer per week of meerdere keren is, of maar 1 keer per twee weken of 1 keer in de maand. Aan ieder coachingstraject gaat vooraf aan een gratis intakegesprek waarin we vrijblijvend onderzoeken of er een klik is tussen ons.
 

 

Over mijzelf

Gediplomeerd Master Coach aan het Europees Instituut De Baak en bedrijfseconoom. Gespecialiseerd in het helpen van mensen om hun innerlijke kracht (weer) te ontdekken. In mijn methode staan activatie & motivatie centraal.

Werkterrein Randstad en Noord-Brabant

Contact

Sharpening Talent
Dr. Zamenhofstraat 19 A
3061 SC Rotterdam

06 1444 7787
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beschikbaarheid

Maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur. Afspraken buiten werktijden zijn eventueel ook mogelijk.