GEEF HET VOORBEELD

EN MOTIVEER ANDEREN

POSITIONEER JEZELF!

MET LEIDERSCHAPS- ONTWIKKELING

Krijg weer grip op je leven. Zorg dat je het initiatief kunt nemen, ‘nee’ durft te zeggen en je leiderschap kunt tonen. Geef jouw visie en sta er ook echt achter. Durf het leiderschap in én over je eigen leven te nemen. Ontdek wat jouw behoefte is. Zorg dat je ook voor jezelf kunt zorgen en werken in plaats van alleen voor anderen.

Als jij liefde voor jezelf kunt vinden en gelooft in je eigen leiderschap, kunnen anderen ook beter in je geloven.  Of je nu voor een klas staat, zelfstandig werkt of directeur van een groot bedrijf bent. Het ontwikkelen van leiderschap is voor iedereen de oplossing.

Waar worstel je mee of loop je tegenaan?

Ik voel mij niet begrepen

Vind je de mening van collega’s belangrijker dan die van jouzelf? Wil je jouw mening geven zonder altijd overtuigd of overrompeld te worden door anderen? Voelt het alsof je wordt geleefd en alles voor je bepaald wordt?

Ik durf geen nee te zeggen

Luister je altijd naar anderen?  Als er iets aan je gevraagd wordt zeg je dan altijd ja? Kan je nooit voor jezelf opkomen of bepalen wat voor jou belangrijk is? Heb je hierdoor moeite om leiding te geven of nemen?

Ik ben bang om anderen te kwetsen

Durf je geen kritiek te geven? Wil je leren hoe je feedback moet geven?

Ik heb moeite om anderen te inspireren

Zit je met jezelf in de knoop? Mis je de motivatie die je nodig hebt om ook anderen te motiveren?

Ik vind het moeilijk om zelf initiatief te nemen

Heb je je leven opgeofferd om voor anderen te zorgen? Worstel je met het voor jezelf kiezen? Mis je grip op je eigen loopbaan en persoonlijke ontwikkeling?

Functie
Neem ik op een goede manier mijn plek in?

Wat kan je bereiken?

Jouw denken, voelen en handelingen weer in een lijn brengen. Je merkt dat mensen gaan zien dat je jezelf bent en vanuit jezelf handelt. Je weet waar je jezelf tegen moet beschermen. Je weet wat je zelf beter wel en beter niet kan doen. Je leert beter samenwerken met anderen, jouw grenzen aan te geven en wordt opener naar anderen. Je kan makkelijker feedback krijgen en geven aan anderen. Je krijgt het zelfvertrouwen en inzicht in jezelf dat je nodig hebt om beter leiding te geven.

DUUR EN KOSTEN

Samen met jou maak ik een plan dat past bij wat jij wilt bereiken. Gemiddeld duurt een traject voor leiderschap ontwikkeling 6 tot 10 sessies. De sessies kosten €75,- per uur voor particulieren of €100,- per uur als je het via je werkgever doet. Afhankelijk van jouw vraag stel ik samen met je vast hoe vaak we afspreken. Of dit nu 1 keer per week of meerdere keren is, of maar 1 keer per twee weken of 1 keer in de maand. Aan ieder coachingstraject gaat vooraf aan een gratis intakegesprek waarin we vrijblijvend onderzoeken of er een klik is tussen ons.